Δευτέρα 7 Απριλίου 2008

Διήγημα

Λήμμα από τη Βικιπαίδεια για το διήγημα:
http://el.wikipedia.org/wiki/%CE%94%CE%B9%CE%AE%CE%B3%CE%B7%CE%BC%CE%B1

10 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Kalo to site sas
gia deite to diko mas
www.g7thebest.tk

Ανώνυμος είπε...

οκ εκάμετε τι μας το λαλείτε?

Ανώνυμος είπε...

εν ωραίο.. αλλά νομίζω να βάλετε τζαι πράματα δικά σας μέσα γιατί τούτο εν το καλό και το δύσκολο!

Υστερόγραφο: επιτέλους σεβαστείτε τους κανόνες μας και γράφεται με ελληνικούς χαρακτήρες! :p

Ανώνυμος είπε...

Ο Θεός να την κάμει ιστοσελίδα τζίνη.Τι εκαταλάβατε δηλαδή με έτσι ιστοσελίδα?Να δείξετε ότι εκάματε κάτι τζαι εν οκ.Εμείς εν εκάμαμε το site μας για να πούμε ότι εκάμαμε ιστοσελίδα τζαι εν βάλουμε την κάθε μ..... μέσα όπως κάμνετε εσείς.Στο κάτω κάτω εσείς μες την ιστοσελίδα μας εμπένατε τζαι επεριπέζατε μας εμείς άτε τζαι εμπίκαμε τι εκαταλάβαμε.Εγώ προσωπικά εν έμαθα κάτι ούτε είδα κάτι ενδιαφέρον.Εν πειράζει τουλάχιστο νιώθουμε περήφανοι που εζηλέψαν κάποιοι τζαι ακολουθήσαν τα χαράγματα που αφήνει το άπιαστο Γ'3 στο πέρασμα του, άσχετο αν δεν εκαταφέραν να κάμουν έστω τζαι κάτι που να έσιει ενδιαφέρον.Με αγάπη Γ'3(όπως μας εγράφατε εσείς!lol)

Ανώνυμος είπε...

εν θα ξανατσακωθούμε τωρά.. επεριπέξαν μας μια φορά, ενεν ανάγκη να το κάμουμε τζαι εμείς.. αν εκάμαν τζαι τζίνοι ιστοσελίδα εν δική τους υπόθεση, ενεν ανάγκη να τους απονθαρρύνεται! Το αν είναι καλή ή όχι ο καθένας εν να το κρίνει μόνος του.. εξάλλου ένας που τους στόχους μας ήταν να καθιερώσουμε κάτι καινούργιο τζαι ωραίο για να το καμμουν τζαι αλλα τμήματα! αν εν που ζήλεια που το κάμμουν ή αν εν επειδή έχουν κάτι ουσιώδες να πουν εν δικό τους προβλημα!

Ανώνυμος είπε...

παιθκιά το θέμα είναι ότι έγινε η ιστοσελίδα τζίνη.τωρά το μόνο που μένει είναι να την διακοσμήσουν με ουσιώδη θέματα όπως προσπαθούμε τζιαι εμείς γιατί τζιαι εμείς εν είμαστε τζιαι οι τέλειοι να κρίνουμε αν ακολουθούν από ζήλεια ή προς μίμησή μας δικό τους πρόβλημα όπως είπε η σάβετ!

Αφόρητος Οικολογιστής είπε...

Χριστός Ανέστη, χρόνια πολλά σ΄όλους. Ελπίζω να περνάτε καλά. Έμειναν ακόμα λίγες μέρες διακοπών. Κανονίστε να ξεκουραστείτε γιατί...Άντε, ας μην τα λέμε αυτά γιορτάρες μέρες.
Ρε γ3άδες, το διαδίκτυο είναι για όλους. Μας χαροποιεί το γεγονός ότι και οι γ7άδες έκαναν ιστοσελίδα. Περιμένουμε να την δούμε ολοκληρωμένη.
Εντός των ημερών θα περάσω τις εργασίες που μου δώσατε.
Μιχαηλίνα, γράψε μου τον τίτλο του CD που κέρδισες.

Ανώνυμος είπε...

Αληθώς ανέστη κύριε! κύριε περιμενε ακόμα λίο τζιαι εξίασα τέλεια για το cd....

Ανώνυμος είπε...

κύριε επιτέλους αποφάσισα το cd!!!!!!
Συγκρότημα:Evanescence
Τίτλος του album:The Open Door

Ανώνυμος είπε...

hello εν θα μπαίνεται μέσα στο blog μας? τούτο ήταν το ενδιαφέρον σας άτε ρε παιθκιά ξυπνάτε δώστε κανένα θέμα για συζήτηση! πρέπει να το ζωντανέψουμε...