Δευτέρα 11 Αυγούστου 2008

Συνάντηση

Πρώτα απ'όλα, καλά να περνάτε όπου κι αν βρίσκεστε: πάνω σε κρεβατάκια θαλάσσης, κάτω από ομπρέλες, κάτω από τα πεύκα, πάνω στα πεύκα, στα πάνω Λεύκαρα, στα κάτω Λεύκαρα κ.τ.λ. , κ.τ.λ.
Η συνάντηση θα γίνει μετά τον Δεκαπενταύγουστο. Θα σας ενημερώσω με νέα ανάρτηση. Προς το παρόν πείτε μου τα νέα σας και καμιά ιδέα για τη συνάντηση.

37 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Στις διακοπές μια χαρά περνούμε! Εν νομίζω να επεθύμισε κανένας το σχολείο... :) Εγώ όπως πάντα πάντα επία στην Κρήτη. Εσείς;

Ανώνυμος είπε...

Οι διακοπές είναι πολλά καλές αλλά σχεδόν εφίαν χωρίς να το καταλάβουμε..σε ένα μήνα σχολείο:'(Εγώ φέτος επέλεξα την Αίγυπτο για λίγες διακοπές...Εσείς???

Αφόρητος Οικολογιστής είπε...

Ήντα έκαμες στην Κρήτη σύντεκνε Σταθάτζη εν κατέχω πράμα.
Ή Ευαγγελία επέλεξε βασιλικές διακοπές, ως άλλη Κλεοπάτρα.
Εγώ γύρισα τα μουσεία στη Βαρκελώνη, αλλά να λέμε και την αλήθεια θα ήθελα να ήμουν στο σχολείο με τους μαθητές και τις μαθήτριές μου (για να μη φωνάζει η φεμινίστρια Ελισάβετ). Δεν αναφέρομαι στους μαθητές του Γ3. Έτσι για να προλάβω μερικά ψώνια.:):):)Περιμένω να ακούσω και τα νέα των υπολοίπων. Στη συνάντηση ζήτησε να παρευρεθεί και ο κύριος Μάριος. Θα σκεφτώ αν θα του το επιτρέψω. Αν επιμένετε όμως θα τον αφήσω να σας δει για δύο λεπτά.:):)

Ανώνυμος είπε...

Κύριε, εντωμεταξύ η φωτογραφία της εβδομάδας κοντεύει να γίνει φωτογραφία του τριμήνου!

Ανώνυμος είπε...

δΕν εΙναι οΤι εΙμαι φεμινιστρΙΑ απΛως τΥχαιΝει νΑ μΗν μου Αρεσουν οι δΙακρήΣεις! :P

aaa.. κΥριε.. ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΨΩΝΙΑ! ΑπΛΑ ΡΕαΛΙΣτΕς ΚΑΙ ΜαΣ ΑρΕΣΕι Η αΛΉθεΙΑ! LO0ool αστιευομαι ρε παιδιά α!

Οσο γιΑ το κ.ΜΑριο... Ατε να Του κΑμουμε τη χΑρη αφΟυ ΘελεΙ τόΣο ποΛλα να μΑς δει!! :P

ατε εΣκασα! :P

Ανώνυμος είπε...

aaa! τωρα που θυμΟυμΑι! σΑς παΡακαΛω... πΑρακΑλΏ η ΣυνΑντηΣη νΑ γΙνει μΕτα της 23! plssssssss... pls... plsssss!!! :)

Ανώνυμος είπε...

Κύριε τι γίνεται με την συνάντηση;
Εκανονίστηκε;

Αφόρητος Οικολογιστής είπε...

Αφού υπάρχει αίτημα η συνάντηση να γίνει μετά τις 23 του μήνα και επειδή βολεύει κι εμάς περισσότερο θα το κανονίσουμε μετά τις 23. Θα το συζητήσω αύριο με τον κύριο Μάριο και θα σας ενημερώσω. Αν έχετε καμιά ιδέα για τον τόπο συνάντησης πείτε μου. Ως πιθανές ημερομηνίες θα έλεγα 24 ή 25. Το συζητάμε...

Ανώνυμος είπε...

Για τ0πο σΥνανΤησΗς κΑπου ΛΕυκΩσΙΑ ίσως??? Bowling.. McDonAlds.. Etsi pRAmata!

Ανώνυμος είπε...

Γεια και από εμένα. Εγώ δεν διαλεξα το εξωτερικό για να περάσω τις διακοπές μου. δυστηχώς όμως ετελιώσαν αλλα πάλε επέρασα τέλια όπως πάντα.
Σας εύχομαι να διασκεδάσετε ακόμα μερικές ημέρες πριν το άνοιγμα των σχολείων.
Για τον τόπο συνάντησης που είναι και το κυρίως θέμα μας συμφώνω με την Έλσα (αστείο Ελισάβετ μου loll)να παμε bowling και McDonalds για να καμουμε και λιο πασιαμά (loll)

Ανώνυμος είπε...

Νομίζω τα bowling-mcdonalds είναι καλός τόπος να βρεθούμε . . . Πότε όμως???

Αφόρητος Οικολογιστής είπε...

Τόπος συνάντησης:Bowling
Πείτε τι ώρα βολεύεστε.
Όσο για τη μέρα, θα είναι εντός της βδομάδας αυτής. Το συζητάμε με τον κ. Μάριο. Μέχριο αύριο το βράδυ θα σας ενημερώσουμε.

Αφόρητος Οικολογιστής είπε...

Παρασκευή στις επτά, στο bowling.Ενημερώστε τους υπόλοιπους.

Ανώνυμος είπε...

Εντάξει!!! :Ρ

Ανώνυμος είπε...

ΚΥΡΙΕ ΕΓΩ ΔΕΝ ΘΑ ΜΠΟΡΕΣΩ ΝΑ ΕΡΤΩ ΕΠΕΙΔΗ ΕΝ ΜΕ ΒΟΛΕΥΚΗ Η ΜΕΡΑ..ΞΕΡΕΤΕ ΜΩΛΙΣ ΗΡΘΑ ΠΟΥ ΤΙΣ ΔΙΑΚΟΠΕΣ..

Ανώνυμος είπε...

Συγνώμη που δεν μπόρεσα να έρθω στην συνάντηση . . .

Αφόρητος Οικολογιστής είπε...

Δεν πειράζει παίδες. Με την πρώτη ευκαιρία θα επαναλάβουμε τη συνάντηση. Πάντως περάσαμε πολύ ωραία. Δεν είναι ανάγκη να σας πω ποιος νίκησε στο μπόουλινγκ.:P
Καλή αρχή στη νέα σας ζωή στο Λύκειο.

Ανώνυμος είπε...

την επομενη φορα να παιξω με την 8κιλη την φουξια κυριε και να δεις ποιος εν να κερδισει! η μιχαηλινα φυσικα! :P

ηταν πραγματι ωραία! να κανονισουμε ξανα και να ερτουν τζαι τα αγορια τουτη τη φορα και να μπορει να μεινει και ο κ.Μαριος!

Ανώνυμος είπε...

Ελισάβετ μάλλον το φούξια δεν είναι το χρώμα σου!
Ανυπομονώ για την επόμενη συνάντηση στην οποία ελπίζω να καταφέρω να είμαι...

Ανώνυμος είπε...

κύριε εντομεταξύ αν δεν το επρόσεξες εν που τύχη που εκέρδισες. Η Μιχαηλίνα ήταν πάρα πολλά καλυτερη που εσένα για να βλέπουμε και τα πράγματα ρεαλιστικά. Και πρόσεξε λίο το μάτι σου και εμάθκιασες μας. Και είπες όποιος νικησει πάει λύκειο και οι υπόλοιποι γυμνάσιο.Αφου εμείς εν μπορουμε να παμε πίσω εν να έρτεις εσύ μαζί μας να μας κάμεις και παρέα. (lollllllll)

Ανώνυμος είπε...

Ε μικρε σταΘακη εσΥ... προΣεξε π0λλΑ καλΆ γιΑτι σΤην επ0μεΝη συΝΑντησΗ εΝ να εΧει κΑι kethcup

Αφόρητος Οικολογιστής είπε...

Θα σκεφτώ την πρότασή σου Χαρούλα μου. Αλλά να θυμάσαι: η τύχη είναι με τους δυνατούς:P:P

Ανώνυμος είπε...

παιδάκιαα.... μιλάτε!
πε τε τις σκεψεις για το νε0 σχολειο ποΥ μας περΙμενει (τζινο βεβαια ανυπομονει αλλα εμεις... ουτε να του φτισουμε!! :P) (αστιευομαι)
ατε πετε κατι!

Ανώνυμος είπε...

Τι να πούμε ρε μικρή;;;
Σίγουρα όλοι ανυπομονούμε για το τι θα συναντήσουμε... Το σκηνικό μας θυμίζει τρία χρόνια πριν, όταν τραβήσαμε τα ίδια και για το Γυμνάσιο! :Ρ

Ανώνυμος είπε...

εφυεν και τουτο το καλοκαιρι... σε μια μερα παμε σχολειο!! :S τωρα να δουμε τι θα δουμε!!

Αφόρητος Οικολογιστής είπε...

Ακούω...Τι λεει το Λύκειο;

Ανώνυμος είπε...

Το Λύκειο με μια πρώτη ματιά φαίνεται αρκετά καλο... Έγινε λίγο χάλια η διανομή σε τμήματα αλλά τι να κάνουμε, θα γνωριστούμε και με τους καινούριους μας συμμαθητές... :) Εσάς πώς σας φάνηκε;;;

Ανώνυμος είπε...

εγΩ λΕω Οτι το λυΚΕιο τζιν0 εν Μια σωΣτη φυλΑκη.. γεμΑτο πανήψυλα κατζελιΑ! εχει μια τερασΤια αυλη στο κεντΡο τζαι ΓΥρω γυρω τα κελια μας (αιθουσες) και συνεχεια εχΕι ηΛιο... τζαι οποιο καθηγητη εΓνωρισαμε και εσυμοαθΗσαμε εΛαλουσε μας Πως εν θα μας κΑμει μαθημα! τζαι μερΙκες φοΡες ν0μιζω πως λυφκεΙ ο αεΡας.. κΑτι σΑν τη δυσΠνοια ενα πΡάΜΑ!
τστστσ...

γενΙκα τ0 μονο καΛο του εΝ οτι εΝ καπως πι0 ελευθερΑ τα πρΑματα! ενεν πΟλλΑ αυστΗρ0ι! (παλε καλα)

Ανώνυμος είπε...

ααα παρεπιμτωντος κυριε για τον ομιλο αμαν εν να εχει καμια εκδηλωση καμια ερευνα καμια δραστηριοτητα ειδοποια με!!!
τζαι εσκεφτηκα για να εισηγηθουμε να βαλουμε στο σχολειο μεγαλους καδους ανακυκλωσης (χαρτι, μεταλλο, πλαστικο) τζαι αμαν εχουν τετοια αχρηστα οι μαθητες (τζαι που το σπιτι τους) να τα βαλουν τζιαμε τζαι υστερα να τα παιρνει το σχολειο σε κεντρα ανακυκλωσεις!

εχω τζιαλλες ιδεες δηλαδη αλλα νταξει σιγα σιγα.. να γινει πρωτα ομιλος τζαι υστερα θωρουμε! :p

Αφόρητος Οικολογιστής είπε...

Ηρεμήστε λίγο... Τα πράγματα δεν ΕΙΝΑΙ όπως ΦΑΙΝΟΝΤΑΙ. Τι λέγαμε μια ολόκληρη χρονιά; Μια χαρά θα περάσετε και στο Λύκειο. Να θυμάστε ότι ο τόπος είναι οι άνθρωποι του. Οπόταν μη μου λέτε για φυλακές και κελιά.
Ευτυχώς που έχουμε και τον Γιώργο που βλέπει τα πράγματα θετικά (Ως μελλοντικός θετικός επιστήμονας).
Όσον αφορά τον περιβαλλοντικό όμιλο: Γενικά παρατηρώ μια θετική πρώτη αντιμετώπιση από πολλούς μαθητές. Αυτό με τους κάδους ανακύκλωσης το προωθήσαμε ήδη αλλά αν ακούσετε πού κολλά το θέμα θα μείνετε άναυδοι. Μπορούμε να φέρουμε όσους καλάθους θέλουμε αλλά...δεν έρχεται κανείς να τα μαζεύει και να τα παίρνει για ανακύκλωση. Μόνο τα κανονικά απορριματοφόρα που θα τα παίρνουν στις χωματερές. Θέλει πολλή δουλειά το πράγμα.
Μια άλλη ιδέα που θα υλοποιηθεί σύντομα είναι η δημιουργία ενός ιστολογίου καθαρά περιβαλλοντικού. Θα έχετε την ευκαιρία να συμμετέχετε κι εκει. Θα σας ενημερώσω όταν το φτίαξω. Εννοείται ότι οι ιδέες και οι προτάσεις σας είναι ευπρόσδεκτες. Άντε, υπομονή και καλή συνέχεια. Και προσέξτε γιατί στο Λύκειο έβαλα τους ανθρώπους μου να σας παρακολουθούν και να με ενημερώνουν.:P:P

Ανώνυμος είπε...

κύριε εχω να πω οτι το Λύκειο έχει και τα καλά του και τα κακά του. πρωτον κακόν είναι οτι έχει κάτι καθηγητλεσ μα κάτι καθηγητέσ που εν έχεισ λόγια να τους χαρακτηρίσεις. αλλά έχει και κάτι καλούς καθηγητές (φυσικά περιορισμένους).
Έχω να πω σα΄ν το γυμνάσιο εν εχεί. Και ότι είναι φυλακή συφωνώ με όσους το είπαν πιο πάνω.

Ανώνυμος είπε...

Εμένα έπιασε με ο αυστηρότερος καθηγητής του λυκείου και μάλιστα στο μαθημα των νέων. Εκάμαμε σήμερα μάθημα και ήμασταν όπως τα ρομπότ αιστο που έν εκαταλάβε κανένας τιποτε που τζίνα που μας εψαλλε ΚΑΤΙΣΙΗ ΜΑΣ.......

Όσον αφορά τη περιβαλλοντική ιστοσελιδα περιμένουμε να δούμε στην πράξη τισ απίστευτες(!!) σας ιδέες και να ήστε σίγουροι οτι και εμείσ θα βάλουμε το λιθαράκι μας.

Ανώνυμος είπε...

κυριε.. τζαι οι ανθρωποι του λυκειο ενεν και κατι το διαφορετικο! υπαρχουν αρκετοι βεβαια που εν νουσιμοι τζαι προσγειομενοι αλλα εχει πολλους που στην ουσια εν κενοι τζαι ψευτικοι... τζαι σπαζου σου παραπανο τα νευρα σου γιατι υποτιμού σε!

για τον περιβαλλοντικο κυριε ισως αν εκανονιζαμε να καμουμε επιστολη ή να παμε να μιλησουμε οι ιδιοι με τα κοινοτικα συμβούλια?? αμαν κατσω πασ τα αυκια τους μπορει να με βαρεθουν τζαι να δεχτουν! :P

α τζαι μια απλη ιδεα.. να καμουμε αφισες τζαι να τις κολλησουμε στη περιφέρεια μας για να ενημερωθουν τζιαλλοι.. τζαι αν θελουν να συμμετεχουν και στον ομιλο! τζαι καμια καλλιτεχνικη εκδηλωση.. ισως για να μαζεψουμε λεφτα ή κατι τετοιο... ε ναι! βασικα ενεν πολλα σπουδαιες τουτες οι ιδεες αλλα νταξει είπα να τις πω μπας τζαι βοηθησω!

Αφόρητος Οικολογιστής είπε...

Χαίρομαι,Χαρίκλεια, για τον αυστηρό σας καθηγητή. Σημαίνει ότι όλα θα πάνε καλά. Όσο για τις ιδέες που λέτε θα προσπαθήσουμε να τις εφαρμόσουμε σιγά σιγά. Είμαστε ακόμα στην αρχή.

Ανώνυμος είπε...

Κύριε εν έσιει υπόθεση το Λύκειο..εμένα πάλε θυμίζει μου ψυχιατρείο:Ρ... Εν πειράζει εννά περάσουμε...καλές οι ιδέες σας για τον περιβαλλοντικό όμιλο..αλλά που τον καιρό που το είπατε επέλανεν η Ελισάβετ(ήταν που ήταν έγινε...)

Ανώνυμος είπε...

ευαγγελία... κουχου κουχου!!!
ετσι σοβαρο ατόμ0 που ειμαι...
εγώ επέλανα??
κύριε ελέησον!!!
:P

Ανώνυμος είπε...

Ξέρω τι λαλώ εγώ...:Ρ:Ρ